Події

Українським школярам у Польщі, Німеччині й Італії створено необхідні умови навчання – Міносвіти

У Міністерстві освіти та науки заявляють, що українським учням у Польщі, Німеччині та Італії створено необхідні умови навчання.

“26 квітня 2022 року завершився моніторинговий візит членів Координаційного штабу із захисту прав дитини в умовах воєнного стану до країн ЄС… Моніторинг переміщення українських дітей дає змогу своєчасно ухвалювати рішення щодо захисту прав дітей, організації освітнього процесу та забезпечення здобувачів необхідними технічними засобами”, – йдеться у повідомленні пресслужби Міносвіти.

Зазначається, що результати моніторингового візиту до Польщі, Німеччини та Італії свідчать про створення всіх умов для дітей, тимчасово переміщених за кордон. Зокрема, діти забезпечені необхідними засобами навчання та продовжують здобувати освіту відповідного рівня.

“Учні залучаються до освітнього процесу і в навчальних закладах, і в закладах України (дистанційно)”, – йдеться у повідомленні.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.