Події

Окупанти заблокували виїзд із Херсонської області та обстрілюють інфраструктуру

Російські окупанти повністю заблокували шляхи виїзду на підконтрольні Україні території з окупованих районів Херсонської області, повідомляється на сторінці Оперативного командування “Південь” у фейсбуці в суботу.

“Автомобілі, на яких люди намагаються виїхати з окупованих територій, ретельно фільтрують і повертають назад”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, окупанти продовжують блокаду українських портів, не отримавши позитивної реакції світової спільноти на свою заяву про нібито готовність створення гуманітарних коридорів для виведення цивільних судів. “Їх корабельне угруповання залишається без змін, підтримуючи загрозу ракетних ударів. Також високою залишається можливість атак стратегічною авіацією”, – повідомляється в зведенні.

Загарбники продовжують обстрілювати цивільну інфраструктуру в населених пунктах уздовж адміністративного кордону Миколаївської та Херсонської областей.

Одночасно, в результаті контрнаступальних дій українських військ окупанту завдано істотних збитків і йому доводиться займати оборону на невигідних недообладнаних рубежах, зазначають у Оперативному командуванні “Південь”.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.