Події

У Міноборони України назвали елементом інформаційно-психологічної війни повідомлення про відправку Москвою медматеріалів на кордон з Україною

Поширена в інтернеті інформація про те, що Росія направляє на кордон з Україною медичні матеріали і запаси крові, не відповідає дійсності, заявила заступник міністра оборони України Ганна Маляр.

“Зараз в інтернеті поширюється інформація з посиланням на анонімні джерела про те, що Росія нібито направила запаси крові та інші медичні матеріали для поранених до українського кордону. Ця інформація не відповідає дійсності. Такі “новини” є елементом інформаційно-психологічної війни”, – написала Маляр у соцмережі Facebook у суботу.

“Мета такої інформації – поширити паніку і страх у нашому суспільстві”, – додала заступник міністра.

Раніше в ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що нарощування Збройних сил РФ біля українського кордону було розширено за рахунок поставок запасів донорської крові та інших медичних матеріалів для надання допомоги пораненим.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.