Події

Питання про зняття санкцій не може порушуватися, доки не закінчиться війна і ми не повернемо своє

Президент України Володимир Зеленський заявив, що питання про зняття санкцій не може порушуватись доти, доки не закінчиться війна і Україна не поверне все, що їй належить.

“І нехай деякі країни не розраховують навіть на те, що ті чи інші переговори вплинуть на зняття санкцій із Російської Федерації. Питання про санкції навіть не може порушуватися, доки не завершиться війна, доки ми не повернемо своє, що нам належить, і доки ми не відновимо справедливість”, – заявив Зеленський у відеозверненні у вівторок.

Навпаки, за словами глави держави, санкції мають посилюватись.

“Посилюватися щотижня. І вони мають бути якісними. Не просто для заголовків у ЗМІ про те, що санкції впроваджено, а для реального настання миру. Реального. І щоб це забезпечити, вже розпочала роботу команда експертів – українських та міжнародних, які оцінюють результативність упроваджених санкцій проти Росії”, – сказав він.

З українського боку цей напрям координує керівник Офісу президента Андрій Єрмак, із міжнародного – експосол США в Росії Майкл Макфол.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.