Війна на сході УкраїниРускій воєнний корабель

Доба на Донеччині: рф вбили двох цивільних, ще троє отримали поранення

Упродовж 31 липня окупанти обстріляли близько 30 населених пунктів уздовж лінії фронту на Донеччині. Внаслідок обстрілів загинули двоє людей. Ще щонайменше троє цивільних зазнали поранень.

Про це повідомляють «Вчасні Новини» з посиланням на ОВА Донецької області та Генштаб України.

Очільник Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що протягом минулої доби через російські обстріли на Донеччині загинули двоє цивільних у Зоряному. Ще один місцевий, та двоє людей у Торецьку та Красногорівці зазнали поранень.

На Лиманському напрямку ворог завдав авіаційних ударів північніше Серебрянки та біля Спірного Донецької області. Артилерійських обстрілів зазнали населені пункти Невське, Білогорівка Луганської області та Торське, Верхньокам’янське і Спірне на Донеччині.

На Бахмутському напрямку від ворожих артилерійських обстрілів постраждали понад 10 населених пунктів, серед них Роздолівка, Оріхово-Василівка, Григорівка, Іванівське, Предтечине та Біла Гора Донецької області.

На Авдіївському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Нью-Йорка та Авдіївки. Продовжує обстріли населених пунктів, зокрема це Бердичі, Авдіївка, Первомайське та Карлівка  Донецької області.

На Мар’їнському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі Красногорівки. Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районах Мар’їнки та Побєди. Ворог здійснив артилерійські обстріли населених пунктів, серед яких Мар’їнка, Побєда, Георгіївка та Гостре Донецької області.

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційних ударів в районах Вугледара, Благодатного та Старомайорського. В районі останнього здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення. Продовжує обстріли населених пунктів Водяне, Вугледар та Благодатне Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.