Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: від обстрілів загинули дві людини, одна дістала поранення

Протягом 16 жовтня від обстрілів з боку російської армії на Донеччині загинули дві людини у Первомайську, ще одна людина дістала поранення у Костянтинівці.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на інформацію Донецької ОВА.

Вночі росіяни обстріляли Слов’янськ — пошкодили гуртожиток, без постраждалих.

На Волноваському напрямку обстріляні Вугледар і Богоявленка — інформація про постраждалих не надходила.

На Донецькому напрямку 2 людини загинули у Первомайському Очеретинської громади. У Мар’їнській громаді обстріляні Красногорівка і Новомихайлівка. На ранок Авдіївка зазнала масованого артобстрілу — в зоні ураження дві вулиці. У Новодонецькій громаді пошкоджені приватні будинки у Калиновому і Мемрику.

На Горлівському напрямку у Часовоярській громаді пошкоджено 2 багатоповерхівки, 2 приватні будинки і освітній заклад. У Диліївці Торецької громади пошкоджено 4 будинки. У Костянтинівці поранено 1 людину.

На Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено 2 інфраструктурні об’єкти, обстріляні Торське, Зарічне і околиці Лимана.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, на Лиманському напрямку противник наступальних (штурмових) дій не вів.

На Бахмутському напрямку наші захисники відбили 3 атаки противника в районі населеного пункту Андріївка. Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області.

На Авдіївському напрямку ворог не полишає спроб оточити Авдіївку. Так, протягом доби наші воїни відбили понад 10 атак ворога.

На Мар’їнському та Шахтарському напрямках наші захисники відбили понад 15 атак ворога в районі Мар’їнки та ще 5 атак південніше Золотої Ниви та південніше Пречистівки Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.