Події

У Луганській області триває обстріл житлових кварталів із важкого озброєння, очікується наступ супротивника

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив про обстріли з важкого озброєння з боку супротивника по житлових кварталах населених пунктів регіону, що продовжуються, очікує ворожого наступу.

“Обстріли не вщухають. Орки готуються до наступу, поки що – стріляють по житлових кварталах наших міст із важкого озброєння”, – написав він у фейсбуці.

Гайдай наголосив, що серед голів громад є чотири зрадники – у Рубіжному, Міловому, Марківці та Станиці Луганській. “На цих персонах після Перемоги побачимо, як працює Закон про колаборантів”, – додав він.

Глава ОВА також акцентував, що евакуйовані з Луганщини у західних областях України повністю забезпечені продовольством, одягом і житлом.

“Щоденна евакуація триває, сподіваюся, що сьогодні вивеземо в безпеку більше людей, ніж учора (2700). На Заході країни привітно приймають наших мешканців, жоден не кинутий напризволяще. Дякуємо за турботу!”, – написав Гайдай.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.