Події

У Кишиневі не вбачають ознак загрози нападу Росії на Молдову

Ознак, які вказують на загрозу нападу Росії на Молдову, немає, повідомило Міністерство оборони республіки у зв’язку з публікацією у британському виданні The Times.

“Щодо статті британського видання The Times про Молдову, повідомляємо, що з початку війни в Україні (розв’язаної Росією 24 лютого – ІФ) всі державні установи приведені в стан бойової готовності і уважно стежать за ситуацією. Наразі немає жодних ознак, які зазначають, що Молдова перебуває в небезпеці. Ці висновки поділяють не лише молдовська влада, а й наші основні міжнародні партнери”, – зазначає Міноборони.

Згідно з повідомленням, фахівці міністерства “постійно оцінюють ризики безпеки і повідомлятимуть громадськість про будь-які зміни ситуації”.

Напередодні британська газета The Times повідомила, що Кремль уже ухвалив рішення про напад на Молдову, і розробив чіткі плани вторгнення до республіки.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.