Спорт

Чим годують українських спортсменів? Відео з їдальні олімпійського селища

4 лютого у Пекіні відбулася церемонія відкриття Олімпійських ігор 2022

Національний олімпійський комітет України показав умови харчування українських олімпійців в їдальні олімпійському селищі Чжанцзякоу.

«Хочете дізнатися як харчуються наші олімпійці, тоді ця міні-екскурсія їдальнею в Олімпійському селищі Чжанцзякоу для вас», – йдеться у повідомленні.

Усі, хто заходить до їдальні, обов’язково має продезинфікувати руки. Працівники закладу одягнені в захисні костюми. На відео видно різноманіття їжі, яку можна вибрати. Меню щодня змінюється.

4 лютого у Пекіні відбулася церемонія відкриття Олімпійських ігор 2022. Україну на Олімпіаді представлять 45 спортсменів, які змагатимуться у 12 видах спорту. Олімпійські ігри у Китаї триватимуть до 20 лютого. Також з’явилися яскраві фото збірної України з параду на відкритті Олімпіади.

У Пекіні до 20 лютого відбуваються XXIV зимові Олімпійські ігри-2022. Україну представляють 45 спортсменів, які виступатимуть у 12 дисциплінах: біатлоні, бобслеї, гірськолижному спорті, лижному двоборстві, лижних перегонах, санному спорті, скелетоні, сноубордингу, стрибках на лижах з трампліна, фігурному катанні, фрістайлі та шорт-треці.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.