Події

Окупанти відмовилися від наступу на Сіверському та частково, Слобожанському напрямках

Російські окупанти вирішили відмовити від наступу на Сіверському та частково Слобожанському напрямках, повідомляє пресслужба Генерального штабу Збройних сил України.

На Сіверщині завершується виведення підрозділів окупаційних військ на територію Білорусі. Окупанти без перешкод вивозять награбоване майно з України. Білоруські прикордонники не здійснюють жодного контролю, зокрема, радіаційного.

На Слобожанському напрямку ситуація не зазнала істотних змін.

На Донецькому напрямку агресор перегрупується та зміцнює наявні війська.

“Підтверджується перекидання окремих підрозділів зі складу 37-ї окремої десантно-штурмової бригади (м. Черняхівськ Калінінградської області) на територію Донецької та Луганської областей”, – йдеться у повідомленні, опублікованому на сторінці Фейсбук у неділю.

У Харкові, завдяки діям підрозділів ЗСУ, зазнала значних втрат (близько 80% особового складу) мотострілецька рота зі складу 59-го танкового полку.

Близько 25 військовослужбовців 31-ї окремої десантно-штурмової бригади з Ульяновська відмовилися брати участь у війні з Україною та хочуть звільнитися через значні втрати особового складу.

Також українськими військовими було ліквідовано заступника командира 83-ї окремої десантно-штурмової бригади підполковника Віталія Слабцова.

 

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.