ВійнаВійськовіНовини

Боррель: Українська армія є однією з найкращих армій світу

Віцепрезидент Європейської Комісії Жозеп Боррель за підсумками візиту на тренувальний полігон Місії Європейського Союзу з надання військової допомоги Україні щиро подякував Польщі та його війську за підготовку українських військовослужбовців.

Про це йдеться у публікації на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних Сил України у Фейсбуці.

«Я маю подякувати Польщі за великі зусилля, які докладають Військо Польське та Польський Народ. Без них, без сильної підтримки Польського Уряду, неможливо було б розвинути цю Місію за такий короткий час і зробити її функціональною, — наголосив Високий представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки, Віцепрезидент Європейської Комісії Жозеп Боррель.

Він зазначив, що відвідав українських військових, які проходять навчання.

«Я дуже зворушений цими зустрічами. Для мене велика честь бути разом з українськими солдатами, які проходять тут підготовку, щоб захищати свою землю від російської агресії», – сказав Боррель.

Крім того, Віцепрезидент Європейської Комісі висловив захоплення «хоробрістю українських воїнів, їхньою мужністю та рішучістю захищати Батьківщину. Українці та українки, які захищають свою націю та її свободу».

« Усі погоджуються, що українська армія є однією з найкращих армій світу. Вони показали, довели, що в реальній боротьбі вони є однією з найкращих армій світу. Місія Європейського Союзу з надання військової допомоги Україні є дуже відчутним доказом та ілюстрацією загальної європейської волі підтримати Україну: військово, фінансово, економічно та політично. Наша підтримка розробляється і буде розвиватися й надалі», – підкреслив Жозеп Боррель.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.