Війна на сході УкраїниРускій воєнний корабель

Доба на Донеччині минула без жертв, але є поранений

Окупанти не припиняють обстрілювати населені пункти Донеччини. Минулої доби не було загиблих, але є поранений в Авдіївці. ЗСУ стримують наступ росіян на чотирьох напрямках фронту Донеччини.

Про це повідомляють «Вчасні Новини».

За даними очільника Донецької ОВА Павла Кириленка, 4 серпня російські атаки минули без загиблих. Один цивільний зазнав поранень в Авдіївці. 

Поблизу Бахмута — біля Кліщіївки та Курдюмівки ЗСУ стримували наступ російських військ. Також росіяни безуспішно намагалися відновити втрачене положення в районі Благодатного, повідомили у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ. Під щільним вогнем авіації та артилерії українські захисники успішно відбили атаки окупантів поблизу Авдіївки, Мар’їнки, Старомихайлівки та Красногорівки.

На Лиманському напрямку з авіації росіяни гатили поблизу Григорівки та Серебрянки. Від артилерійських обстрілів потерпали понад 10 населених пунктів, зокрема, Торське, Верхньокам’янське, Берестове та Роздолівка. 

На Бахмутському напрямку авіаційних ударів окупаційні війська завдали неподалік Маркового, Кліщіївки, Білої Гори та Нью-Йорка. Від артилерійських обстрілів постраждали Предтечине, Біла Гора, Північне, Нью-Йорк і ще 10 населених пунктів. 

На Авдіївському напрямку під вогнем артилерії опинилися більш ніж 15 населених пунктів. Серед них — Олександропіль, Новобахмутівка, Новокалинове, Сєверне та Невельське. 

На Мар’їнському напрямку з авіації загарбники вдарили біля Красногорівки. З інших видів зброї обстріляли понад 10 населених пунктів, зокрема, Красногорівку, Гостре, Мар’їнку, Побєду, Новомихайлівку, Парасковіївку та Катеринівку. 

На Шахтарському напрямку загарбники завдали авіаційних ударів біля Старомайорського. Від артилерійських обстрілів потерпали Благодатне, Вугледар, Богоявленка, Пречистівка, Золота Нива, Велика Новосілка та Старомайорське. 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.