Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: поранено 1 людину та встановлено інформацію про ще двох цивільних

За 24 жовтня росіяни поранили 1 жителя Донеччини — у Соловйовому. Крім того, вдалося встановити інформацію про двох цивільних у Степовому, які загинули раніше.

Російські війська намагаються атакувати на всіх ділянках Донеччини, але успіху не мають. Водночас українські військові продовжують звільняти рідні землі поблизу Бахмута.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на інформацію Донецької ОВА.

Зранку росіяни завдали ракетного удару по Запоріжжю Покровської громади — пошкоджено 3 будинки.

На Волноваському напрямку протягом доби Вугледар зазнав 3 мінометних обстрілів, 3 обстрілів з АГС, 1 артобстрілу і 1 удару дроном-камікадзе. Пошкоджено будинок у Великій Новосілці.

На Донецькому напрямку 1 людина поранена у Соловйовому Очеретинської ТГ. У Мар’їнській ТГ під обстрілами Новомихайлівка, Антонівка і Парасковіївка. На ранок Авдіївка потрапила під масований артобстріл; Гірник Курахівської ТГ зазнав 2 авіаударів.

На Горлівському напрямку у Марковому Костянтинівської ТГ пошкоджено 3 будинки і крамницю. У Часовоярській ТГ пошкоджено 2 багатоповерхівки і 1 приватний будинок. У Соледарській ТГ під обстрілами Роздолівка, Васюківка і Міньківка. Пошкоджено будинок у Дружбі Торецької ТГ.

На Лисичанському напрямку у Лимані пошкоджено 15 будинків, у Сіверську — 2 будинки і нежитлову споруду.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, російські війська намагаються атакувати на всіх ділянках Донеччини, але успіху не мають. Водночас українські військові продовжують звільняти рідні землі поблизу Бахмута.

На Лиманському напрямку наші воїни стійко тримають оборону, успішно відбили всі атаки ворога неподалік Надії та Макіївки Луганської області.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили близько 10 атак противника в районах населених пунктів Богданівка, Кліщіївка, Андріївка Донецької області. В той же час, Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута.

На Авдіївському напрямку ворог не полишає спроб оточити Авдіївку, активно застосовує авіацію, але наші воїни стійко тримають оборону та завдають ворогу значних втрат. Безуспішними були наступальні дії противника в районах Степового, Авдіївки, Сєверного, Невельського Донецької області, де силами оборони відбито понад 10 атак противника.

На Мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Побєди Донецької області. Тут українські воїни відбили понад 20 атак ворога.

На Шахтарському та Запорізькому напрямках наші захисники відбили всі атаки окупантів в районах Новомихайлівки, Пречистівки, Старомайорського, південніше Золотої Ниви Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.