Війна на сході УкраїниДонецька областьНовиниРускій воєнний корабель

Сирський наказав посилити оборону на Куп’янсько-Лиманському напрямку

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав підрозділи на Лимано-Купְянському напрямку, де ворог не припиняє активних бойових дій та постійно підтягує резерви. За його словами, окупаційні війська намагаються прорвати нашу оборону з метою виходу безпосередньо до Куп’янська з подальшим його блокуванням та оточенням.

Про це командувач написав у фейсбуці, передають Вчасні Новини.

Він повідомив, що рашисти постійно підтягують резерви та не зважають на великі втрати, як в особовому складі, так і в техніці. Тому українські військові посилять свою маневрену оборону.

«Ситуація на даному напрямку залишається складною, але контрольованою. Противник не припиняє своїх активних бойових дій. Окупаційні війська намагаються прорвати нашу оборону з метою виходу безпосередньо до Куп’янська з подальшим його блокуванням та оточенням», – написав Сирський.

Також повідомляється, що під час зустрічі командувача з командирами бригад та офіцерами штабів “були вирішені нагальні питання ефективності вогневого ураження ворога, підсилення підрозділів резервами, логістичного забезпечення та багато інших”.

«Ми продовжуємо вести активну оборону. Наша мета – завдання максимальних втрат противнику, утримання займаних рубежів та позицій, відновлення, а на окремих напрямках проведення наступальних дій», – відзначив Сирський.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.