Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: окупанти вбили 1 та поранили 4 мирних жителів регіону

Протягом минулої доби ворог активізувався на кількох ділянках фронту, але успіхів не мав.

Внаслідок обстрілів з боку окупантів загинула одна людина, ще 4 цивільних отримали поранення.

За інформацією Донецької ОДА, за 4 жовтня росіяни вбили жителя у Красногорівці.

Напередодні росіяни завдали двох ракетних ударів по Шахівській громаді — поцілили по околицях Золотого Колодязя і Кучеревого Яру, без жертв.

На Донецькому напрямку 1 людина загинула у Красногорівці і 1 людина поранена в Авдіївці.

На Горлівському напрямку численних обстрілів зазнала Торецька громада: у Торецьку поранено 1 людину і пошкоджено 17 будинків. Також є 1 поранений у Північному і 1 пошкоджений будинок у Неліпівці.

У Часовоярській громаді пошкоджено 9 будинків.

Ще 1 будинок пошкоджено в Іванопіллі Костянтинівської громади.

У Дружківській громаді пошкоджено 4 будинки у Райському і 1 у Новогригорівці.

На Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено 2 будинки, у Лиманській громаді зафіксовано 23 обстріли.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, загарбники знову активізувались на Куп’янському та Лиманському напрямках. Сили оборони продовжують наступальні дії поблизу Бахмута.

На Куп’янському напрямку Сили оборони відбили атаку рф в районі північніше Зибиного Харківської області.

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 7 атак ворога в районах східніше Макіївки Луганської області та північно-західніше Діброви Донецької області.

На Бахмутському напрямку ворог безуспішно намагався відновити втрачене положення в районах населених пунктів Григорівка, Кліщіївка та Андріївка Донецької області. Сили оборони продовжують штурмові дії південніше Бахмуту Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

На Авдіївському та Мар’їнському напрямках окупанти безуспішно намагалися відновити втрачене положення в районі Авдіїївки Донецької області та покращити тактичне положення в районі Ласточкиного Донецької області. Ворог здійснив понад 15 невдалих атак в районах Мар’їнки та Красногорівки Донецької області.

На Шахтарському напрямку українські воїни відбили атаки ворога в районах населених пунктів Золота Нива та Рівнопіль Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.