Події

Влада роздала вже 200 тис. безкоштовних наборів з продуктами та засобами гігієни у прифронтових містах

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявляє, що за урядовою програмою вже роздано близько 200 тис. безкоштовних наборів із продуктами та засобами гігієни у прифронтових містах.

“Продовольча безпека. Розпочалася програма безкоштовної роздачі продуктових наборів у прифронтових містах. Близько 200 тисяч таких наборів із продуктами та засобами гігієни вже роздали. Найбільше у Донецькій, Харківській та Київській областях”, – сказав Шмигаль на засіданні уряду у вівторок.

За його словами, загалом сформуємо близько 12 млн таких наборів, на що вже закуплено 133 тис. тонн продовольства на майже 4 млрд грн.

“Купуємо все по максимуму у українських виробників. Завантажуємо українські підприємства замовленнями. Усім дуже допомагаємо”, – наголосив прем’єр.

Крім того, Шмигаль зазначив, що уряд тісно співпрацює з торговельними мережами, щоб у всіх містах та селах були продукти харчування, соціальні товари та речі першої необхідності.

“Розуміємо, що магазини зараз зіткнулися з багатьма форс-мажорами та проблемами. Тому допомагатимемо”, – підсумував він.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.