«Ноги в презервативах» та целюліт: на Львівщині директорку ліцею можуть засудити за булінг дітей (відео)

На Львівщині розгорівся скандал через цькування директорку ліцею учнів навчального закладу. Жінці загрожує штраф або виправні роботи.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Нацполіції Львівської області, а також видання ZAXID.NET, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Поліцейські Червоноградського відділу поліції склали протокол про адмінпорушення на 67-річну директорку Соснівського ліцею №2 Наталю Щербань. Жінка потрапила в поле зору правоохоронців за цькування дітей.

Зазначається, що директорка під час розмови з 10-класниками дозволяла собі некоректні висловлювання щодо учнів стосовно їхнього зовнішнього вигляду. Педагог висміювала підлітків, які носять спортивні штани та штани з дірками, і дівчат, які носять вузькі джинси, які назвала «ногами в презервативах» і хустки. Одну з дівчат, яка стала жертвою булінгу, директорка висміяла через целюліт.

Школярі записали одну з таких «виховних бесід» Наталії Щербань з учнями і анонімно оприлюднили у Фейсбуці.

Сама ж директорка каже, що просто намагається виховувати дітей, які не слухаються. Тож з 1 по 9 клас діти мають ходити у формі, а старшокласники – у вільному одязі ділового стилю.

Щодо дівчинки, яку директорка висміяла за целюліт, то вона наголошує, що то був жарт. Проте батько планує переводити дочку до іншого ліцею.

Вчора, 6 квітня, поліцейські Червоноградського відділу поліції склали на педагога протокол за статтею 173-4 КУпАП (булінг). Незабаром протокол поліція має розглянути суд, тож директору ліцею загрожує штраф від 850 до 1700 грн або громадські роботи від 20 до 40 годин.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.