Український телеканал знову оскандалився фейками: цього разу Україна «вбиває» луганчан (відео)

Раніше в ефірі телеканалу «НАШ» неодноразово фіксували антиукраїнські фейки про війну на Донбасі. Цього разу ведучі не реагували навіть на зауваження гостей.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на відео саме цієї частини програми (у кінці сторінки)

Подробиці. Тож цього разу у прямий ефір каналу знову включили нібито мешканку окупованого Луганська.

Темою програми стали нові норми мовного законодавства, які передбачають перехід сфери обслуговування на українську мову. Ведучі в ході спілкування кілька разів попросили мешканку ОРЛО відповісти на питання, чого вона чекає від України та української влади, при цьому маніпулюючи у самих формулюваннях цих питань.

Ведучі зазначили, що після деокупації в Луганську вся сфера обслуговування там перейде на українську мову, запитавши у жінки її думку про це. Жінка заявила, що все життя розмовляє російською, а також майже повторила запитання ведучого з приводу того, що може не все зрозуміти українською, тільки вже у стверджуючій формі. Вона також додала, що не вірить, що луганчанам «дозволять говорити російською мовою».

А щодо очікувань від України та української влади, то взагалі заявила, що не чекає, оскільки їх «почнуть вбивати».

«Я всі ці сім років війни, яка тривала, була тут на цій території і я вже від України нічого не чекаю. Розумієте? Нічого!… Розповідають нам постійно, що нас би повернули в Україну… Навіщо? Щоб нас потім вбивали? Як нас вбивали в 2014-15-му році? Ви цього хочете?», – заявила вона.

Ведучій, який кожного разу підбадьорював жінку, надаючи відповіді у питаннях, після таких слів подякував їй «за емоції».

«Дякую вам за ваші емоції. Тут вам зараз не повірять, можливо, гості нашого ефіру»,– заявив в кінці включення ведучий.

https://www.youtube.com/watch?v=h1gXDf5GfNw&feature=emb_logo

Нагадаємо. Раніше ведучі цього ж телеканалу поспілкувалися в прямому ефірі з одним з ватажків бойовиків «ЛНР», при цьому власник телеканалу заявив, що «ЛДНР» – це не терористи.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.