Донецька областьНаука та освітаНовини

У Краматорську готують школи та дитсадки до опалювального сезону

У Краматорську Донецької області обговорили питання роботи закладів освіти в умовах війни та почали підготовку шкіл та дитячих садочків до нового опалювального сезону.

Про це повідомляють «Вчасні Новини» з посиланням на пресслужбу Краматорської військової адміністрації.

Станом на 7 серпня 2023 року до навчальних закладів середньої ланки набрано понад 700 першачків. До профільних десятих класів прийнято заяви понад 850 учнів.

В міськраді уточнили, що ці цифри — не остаточні.

«У випадку, якщо є бажання подати документи до освітніх закладів Краматорська — зверніться до обраного вами закладу освіти, де вам підкажуть порядок ваших дій або на гарячу лінію управління освіти за номером +380-(66)-891-75-85», – зазначили у Краматорській ВА.

Під час наради з освітянами також обговорили господарські питання щодо роботи дитячих садків та шкіл. Вже зараз, у літній період, їх готують до опалювального сезону.

«Хоч освітній процес дистанційний, маємо розуміння, що заклади потребують уваги — деякі були пошкоджені від обстрілів. Все це треба перевірити, мати загальну картину, де є по опаленню проблеми і як їх усунути, адже війна, безперечно, скінчиться, і всі наші заклади мають бути готовими приймати своїх вихованців», – наголосив Олександр Гончаренко.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.