Здоров'яМедицинаміжнародна допомогаНовини

Італія розпочала проєкт підтримки поранених внаслідок війни в Україні військових та цивільних осіб

Міністерство охорони здоров’я Італії розпочало проєкт, спрямований на підтримку центрів лікування військовослужбовців та цивільних осіб, які зазнали поранень унаслідок воєнних дій в Україні.

Про це повідомляють «Вчасні Новини» з посиланням на пресслужбу посольства Італії в Україні.

Зазначається, що відповідний проєкт розроблено в рамках зобов’язань, які Італія взяла на себе щодо відновлення України.

«Головними напрямками проєкту є медична допомога як на місці, так і з переміщенням у разі складних випадків до Італії; навчання для українського медичного персоналу; розширення інфраструктурного та технологічного потенціалу для створення локальних центрів передового досвіду за італійським зразком», – ідеться в повідомленні.

Італія надаватиме допомогу в галузі протезування та реабілітації шляхом партнерства таких установ передового досвіду, як Центр протезування Національного інституту страхування від нещасних випадків на виробництві INAIL, Червоний Хрест Італії, Ортопедичний інститут Rizzoli у Болоньї (Istituto Rizzoli), дитяча лікарня «Бамбіно Джезу» (Ospedale pediatrico Bambino Gesù) та Фонд Санта-Лючія (Fondazione Santa Lucia) у Римі.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.