Війна на сході УкраїниНовиниРускій воєнний корабель

Доба на Донеччині пройшла без жертв серед цивільних

Протягом минулої доби найбільше ворог гатив по населеним пунктам Донеччини з авіації. Жертв немає. Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ.

Про це повідомляють «Вчасні Новини».

За даними очільника Донецької ОВА Павла Кириленка, 6 серпня інформація про постраждалих не надходила.

Під ранок росіяни обстріляли Рай-Олександрівку Миколаївської громади — пошкоджено 6 будинків і адмінбудівлю.

На Волноваському напрямку під вогнем Вугледар і Новоукраїнка.

На Донецькому напрямку пошкоджено будинок у Селидовому. Впродовж доби відбувалися обстріли Красногорівки і Новомихайлівки Мар’їнської громади, на ранок — масований артобстріл Авдіївки.

На Горлівському напрямку ворог скинув авіабомбу на Суху Балку Торецької громади — пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджено 5 будинків.

На Лисичанському напрямку обстріляні 3 вулиці у Сіверську, зафіксовано 4 обстріли Лиманської громади.

За даними Генштабу протягом минулої доби найбільше ворог гатив по населеним пунктам Донеччини з авіації. Також були артилерійські обстріли.

На Лиманському напрямку ворог завдав авіаційних ударів в районах Білогорівки Луганської області та Спірного і Роздолівки Донецької області. Артилерійських обстрілів противника зазнали населені пункти Кузьмине, Білогорівка Луганської області та Торське, Верхньокам’янське, Спірне, Берестове і Роздолівка на Донеччині.

На Бахмутському напрямку сили оборони стримують противника в районі  північно-східніше Диліївки. Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали понад 15 населених пунктів, серед них Васюківка, Богданівка, Бахмут, Іванівське, Кліщіївка та Північне Донецької області.

На Авдіївському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки російських військ в районі Авдіївки. Артилерійських обстрілів зазнали Авдіївка та Первомайське Донецької області.

На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районах Мар’їнки та Красногорівки. Біля останньої ворог завдав авіаційного удару. Артилерійських обстрілів зазнали Красногорівка, Максимільянівка, Георгіївка, Побєда та Новомихайлівка Донецької області.

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі Старомайорського. Артилерійських обстрілів зазнали Водяне, Вугледар, Одрадне, Благодатне і Рівнопіль Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.