Донецька областьЕвакуаціяНовини

Загарбники вдарили по місцю в Вугледарі, де проводилась евакуація

Окупанти завдали артилерійського удару по місцю, де екіпаж «Білий Янгол» забирав місцевих мешканців для евакуації. Машину правоохоронців при в’їзді в місто помітив ворожий дрон і загарбники відкрили вогонь. На щастя, ніхто не постраждав і «Білі Янголи» вивезли з Вугледара 7 людей та 4 домашніх улюбленців.

Про це повідомляють «Вчасні Новини» з посиланням на «Білих Янголів».

Поліцейські зазначили, що через безперервні обстріли армією рф Вугледар виглядає як місто-привид: пустинні вулиці, зруйновані авіаударами багатоповерхові будинки, всіяні ворожими снарядами дороги.

«У населеному пункті відсутні всі комунікації, але, попри це, тут залишаються мирні люди. Аби вижити під шильними обстрілами, вони облаштували свій побут у підвалах та виходять на вулицю лише в разі крайньої потреби», – кажуть правоохоронці.

За їхніми словами, місцеві жителі не дуже охоче, але погоджуються на евакуацію через сильні обстріли.

Цього разу до екіпажу «Білий Янгол» надійшло прохання вивезти з Вугледара сімох людей. Частина з них мешкала в підвалі, який згорів внаслідок чергової атаки росіян. «Білі янголи» доставили евакуйованих громадян та хатніх тварин  до пункту незламності. Далі за допомогою волонтерів вони вирушать у більш безпечні населені пункти країни.

Поліція закликає жителів Донеччини евакуюватися із зони боїв. Гарячі лінії евакуаційних груп «Білий Янгол» на напрямках:

Авдіївський – 066-56-19-102;

Бахмутський – 066-56-15-102;

Великоновосілківський – 066-56-11-102;

Лиманський – 066-56-16-102;

Мар’їнський – 066-56-10-102.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.