Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: поранено 4 людей, серед них – дитина

Упродовж 8 жовтня російські окупаційні війська завдали 7 ударів по цивільному населенню Донецької області.  

Обстрілів зазнали 4 населених пункти:  міста Авдіївка та Костянтинівка, смт Курдюмівка, село Ласточкине. По Костянтинівці окупанти вдарили з «Іскандера»

За даними Донецької ОВА, по Костянтинівці ворог завдав удару напередодні зранку. Поранили 4 людей, серед них  – дитина 2014 року народження. Пошкоджено 19 приватних будинків, 10 багатоповерхівок, котельню, газогін і лінію електропередач.

На Волноваському напрямку двічі під обстріл потрапив Вугледар — без жертв.

На Донецькому напрямку росіяни пошкодили агропідприємство у Ласточкиному Очеретинської громади.

На Горлівському напрямку у Часовоярській громаді пошкоджено будинок.

На Лисичанському напрямку з артилерії обстріляні Торське і Зарічне Лиманської громади, а також Сіверськ — без жертв і руйнувань.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, на Куп’янському напрямку наші захисники відбили 3 атаки ворога в районах населених пунктів Синьківка та Іванівка Харківської області.

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 4 атаки ворога в районі Макіївки Луганської області.

На Бахмутському напрямку наші захисники відбили атаки ворога північніше Богданівки, Кліщіївки та Андріївки та мають частковий успіх в районах останніх двох зазначених населених пунктів.

На Авдіївському та Мар’їнському напрямках ворог здійснив близько 15 невдалих атак в районах Авдіїївки, Мар’їнки, та Новомихайлівки Донецької області.

На Шахтарському напрямку противник наступальних (штурмових) дій не вів.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.