Події

Зеленський окупантам: Робіть ХНР у Хакасії, а не в Херсоні

Президент України Володимир Зеленський заявив про необхідність карати колаборантів.

“І обов’язково – карати колаборантів. Нехай роблять “ХНР” десь у себе, в Хакасії, а не в нашому рідному українському Херсоні”, – заявив він у ніч із вівторка на середу у традиційному відеозверненні.

За його словами, він пишається “всіма нашими людьми, які, незважаючи на окупацію, виходять на вулиці. Протестують. Виганяють окупантів так, як можуть. Пишаємось усім нашим народом!”

“Саме тому потрібно завжди наголошувати: якщо наші міста та села окуповані, то це лише тимчасово. І вони обов’язково будуть звільнені. Причому не лише силою зброї, а й силою духу. Такого духу, який майже щодня демонструють українці та українки у містах та селах півдня нашої країни. У тих районах, які російські війська тимчасово окупували”, – сказав він.

Як би там не було, сказав президент, треба протистояти окупантам. “Складно, знаю. Потрібно боротися. Протестувати. Захищати нашу національну державність”, – заявив він.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.