Події

У Києві внаслідок падіння дерева загинув водій автомобіля, ще десяток авто пошкоджені – ДСНС

У Києві на вулиці Верховинній, 34 унаслідок негоди та сильних поривів вітру дерево впало на автомобіль, загинув водій.

Як повідомляється на сайті Держслужби з НС, на місце виклику були направлені рятувальники з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.

“Після прибуття перших бойових розрахунків було встановлено, що внаслідок падіння дерева на автомобіль були затиснуті водій і пасажирка. Ще до прибуття рятувальників пасажирку деблокували свідки”, – наголошується в повідомленні.

У ДСНС наголосили, що дерево було значних розмірів, рятувальникам довелося викликати додатково автокран аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в Києві.

“Після того, як вивільнили автомобіль із-під дерева, рятувальники використанням спеціального обладнання деблокували тіло загиблого водія і передали правоохоронцям”, – повідомила прес-служба.

Унаслідок падіння дерева також було пошкоджено лінію електромереж: упав стовп, разом із ним дроти, пошкодивши близько десяти автомобілів.

На місці працювали чотири одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 12 людей особового складу.

Обставини події з’ясовують правоохоронці.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.