Події

Настав час готуватися до масових арештів тих, хто вимагає масових смертей українців, – Подоляк

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк закликав до оголошення в розшук тих російських політиків, які закликають до бомбардувань Києва та вбивства мирних людей.

” У Рф різні суб’єкти, які загубилися в часі, просто зараз пропонують максимально жорстоко бомбардувати центр Києва й обов’язково знищувати мирних людей. Масово знищувати. З максимальними руйнуваннями. Включно з Президентом Зеленським. А це вже цілком конкретні кримінальні провадження…”, – написав він у телеграм-каналі в п’ятницю.

“Медведєв (вічно п’яний), Володін (спікер парламенту, якого немає), Миронов, Константинов (банальний кримський злодій), десятки інших політиків і чиновників. Це без урахування їхніх традиційно збочених товстунів-пропагандистів. Достатньо виставити на цих суб’єктів “червоні” розшукові картки. Для початку. Далі – більше. Час уже нам і справді готуватися до масових арештів суб’єктів, які з кожним днем дедалі відвертіше вимагають масових смертей українців”, – вважає Подоляк.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.