Monobank задонатив 5 млн грн та оголосив збір коштів для постраждалих у Дніпрі

Віртуальний банк Monobank оголосив великий збір коштів для допомоги людям, які постраждали внаслідок влучання російської ракети в багатоповерхівку в Дніпрі.

Протягом 3 годин з моменту оголошення збору коштів уже вдалося зібрати понад 20 млн грн.

Крім того, сам банк вже вніс донат у розмірі 5 млн гривень.

Про це у повідомив співзасновник Monobank Олег Гороховський у Телеграмі.

«Ми вирішили задонатити власні 5 млн грн та відкриваємо великий збір на допомогу сімʼям, постраждалим унаслідок влучання російської ракети в багатоквартирний дім у Дніпрі», – зазначив Гороховський.

Оголошений збір коштів триватиме до вечора 17 січня. Внески можна зробити за посиланням. Підсумки Monobank підіб’є 18 січня в Телеграм-каналі Олега Гороховського.

Всі кошти будуть передані одному з фондів, який допомагатиме постраждалим.

За словами Гороховського, за кожні 100 грн внеску можна буде отримати 1 шанс виграти одну зі 100 металевих карток IRON із безкоштовним обслуговуванням на два роки.

За найбільший донат в Monobank обіцяють віддати прапор України з підписом головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Нагадаємо, що під час масованого ракетного удару рф по території України 14 січня одна з російських ракет влучила в багатоповерховний будинок у Дніпрі. Внаслідок удару повністю зруйновано під’їзд, багато людей опинилися під завалами.

Станом на 08:00 16 січня в ДСНС України повідомили, що кількість загиблих становить 36 осіб, серед них дві дитини. Врятувати вдалося 39 людей (з них 6 дітей), травмовано 75 осіб (з них 14 дітей).

Рятувальна операція триває досі. З 46 повідомлень про безвісти зниклих людей наразі встановлено місце перебування 12 осіб, доля ще 34 людей з’ясовується.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.