Події

Ракетний обстріл Дарницького району Києва забрав одне життя, кілька людей у лікарнях – Кличко

Одна людина загинула і кілька дістали травм унаслідок ракетного удару по Дарницькому району Києва в суботу вранці, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

“Вибухи були в Дарницькому районі. Один загиблий, кілька людей зараз госпіталізовані, медики борються за їхні життя”, – сказав Кличко в ефірі телемарафону в суботу.

Він також сказав, що не може заборонити киянам, які залишили з початку війни свої будинки, повертатися, але рекомендував поки що цього не робити. “Місто Київ було і залишається ціллю агресора, і ми не виключаємо, що подальші обстріли столиці триватимуть”, – сказав міський голова

Він також зазначив, що зелені зони навколо Києва, особливо з півночі, заміновані окупантами, там багато ракет, що не розірвалися та снарядів і є випадки підриву людей. “І тому ще раз хочу наголосити: будь ласка… відвідування зелених зон і парків, що розташовані на кордоні міста Києва, заборонено… Це небезпечно”, – додав Кличко.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.