Події

"Київстар" забезпечив домашнім інтернетом 201 бомбосховище в 14 містах України

Мобільний оператор “Київстар” від початку війни забезпечив домашнім інтернетом 201 бомбосховище в таких містах, як Київ, Житомир, Кривий Ріг, Рівне, Львів, Дніпро, Обухів, Хмельницький, Білгород-Дністровський, Зеленодольськ, Жовті Води, Чернівці, Тернопіль і Луцьк.

Як повідомила пресслужба компанії в четвер, щодня “Київстар” підключає в середньому по 15-20 нових укриттів.

При цьому оператор нагадав, що всі станції метрополітену Києва, які використовуються як притулки, мають доступ до швидкісного мобільного інтернету будь-якого телекомоператора.

“Кожен із нас зараз робить свій внесок у наближення перемоги в цій війні, й наше головне завдання – це забезпечувати громадян зв’язком: мобільним або фіксованим. Тому ми відразу запропонували свою допомогу в забезпеченні інтернетом бомбосховищ і пишаємося нашими колегами з інших компаній-провайдерів, які також активно реалізовують цю ініціативу”, – наводяться слова керівника департаменту фіксованого зв’язку “Київстару” Сергія Сухорука.

Для того, щоб подати заяву на підключення бомбосховища або укриття до інтернету, потрібно звернутися з запитом на електронну адресу wifi@kyivstar.net, зазначивши свої контакти й адресу підключення.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.