Політика

Ця війна має завершитись перемогою України на полі бою – Ю.Тимошенко

Головним гарантом миру для України є сама Україна та українська армія, вважає народний депутат, лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко.

“Якщо коротко, перемога – це капітуляція країни-агресора. Ось про це переговори мусять бути!” – наводить слова Тимошенко, сказані нею в інтерв’ю одному з українських видань, пресслужба “Батьківщини” у понеділок.

Нардеп висловила впевненість, що переговори з країною-агресором є “імітацією” та “ілюзією” й націлені на ослаблення України.

“Це не переговори для миру, це технологія нашого послаблення. Умови, які вони нам нав’язують, б’ють, руйнують наш суверенітет. Це переговори, які деморалізують і демотивують нашу армію”, – наголосила лідер “Батьківщини”.

Вона пояснила, що сила українського народу полягає в унікальності нашої армії, яка є основою перемоги, а також у кожному українцеві, який робить усе можливе для її наближення, та підтримка цивілізованих країн.

“Те, що війна закінчиться перемогою, сумнівів немає. Але який шлях до цього завершення? Ми маємо розуміти, що перемога – це буде наслідок нашої сили”, – зазначила Тимошенко.

Голова політсили додала, що повномасштабна війна в Україні засвідчила, що жодні гарантії не спрацьовують і покладатися варто лише на власні сили.

“Сьогодні головним гарантом миру в Україні є тільки Україна та Збройні сили (України – ІФ)”, – резюмувала нардеп.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.