Події

У звільнених містах та селах Харківщини відновлюють газо- та електропостачання – Тимошенко

У звільнених від російських окупантів селищах Вільхівці та Малій Рогані Харківської області електрику відновили у 140 споживачів, а в селищі Малій Данилівці роботи з електропостачання виконано на 100%, повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко на своєму телеграм-каналі у неділю.

Крім того, за його словами, виконано ремонтні роботи на частині газопроводів у селах Ємцях, Шовкоплясах та Великій Рогані, а комунальники Харкова здійснюють санітарне очищення вулиць.

“У Чугуєві робота з відновлення триває 24/7”, – написав Тимошенко, зазначивши, що у місті відремонтували частину водопровідних мереж, відбуваються планові ремонтні роботи в котельні, приводять до ладу будинки, що постраждали від бойових дій.

З траси M-03 від Харкова до звільненого Чугуєва вивезли 30 одиниць понівеченого військового та цивільного транспорту.

“Дороги Харківщини – це стратегічні логістичні маршрути для доставки гуманітарних вантажів”, – зазначив заступник керівника ОП і наголосив, що шляховики регулярно виконують аварійний ремонт доріг у місцях влучення ворожої артилерії.

Раніше міністр інфраструктури Олександр Кубраков повідомив, що у Харкові зруйновано понад 1 500 житлових багатоповерхових будинків, понад 50 шкіл та сотні інших об’єктів.

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.