В Україні з’явиться Офіс з розвитку підприємництва та експорту

Сьогодні, 11 травня 2021 року, затверджено положення про Офіс з розвитку підприємництва та експорту.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Уряд ухвалив рішення — створити Офіс з розвитку підприємництва та експорту.

Метою вказано: сприяння розвитку малого і середнього підприємництва, підтримка та просування експорту товарів, робіт та послуг українських виробників відповідно до програмних документів Кабінету Міністрів України та інших документів державного планування.

«Така трансформація передбачає, що в Україні вперше з’явиться інституція, що здійснюватиме свою діяльність із метою ефективного розвитку підприємництва та експорту, сприятиме актуалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва в Україні та розробці єдиних програм підтримки МС», – йдеться в повідомленні.

Планується створити Наглядову раду у складі представників Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України а також Міністерства цифрової трансформації України.

Наразі Уряду Секретаріату Кабміну доручено затвердити програму діяльності державної установи та визначити порядок здійснення контролю за її виконанням.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.