ВідновленняДонецька областьНовини

«Укрпошта» Донеччини: ми готові заходити в будь-який населений пункт одразу після ЗСУ

Сьогодні на Донеччині стаціонарно працюють 118 відділень «Укрпошти» з 304, які функціонували до початку повномасштабної війни. Понад 400 співробітників компанії втратили роботу через війну з різних причин, у тому числі через евакуацію до більш безпечних регіонів.

Але попри це, всі жителі деокупованих територій отримують всі необхідні послуги, а пошта говорить про готовність заходити в населені пункти одразу після ЗСУ.

Про це повідомляють Вчасні Новини з посиланням на брифінг керівника Донецької дирекції АТ «Укрпошта» Максима Суткова.

«Коли ми зрозуміли, що ЗСУ дають відсіч армії рф, почали відновлювати роботу на деокупованих територіях. Працівники «Укрпошти» заходили в ці населені пункти одразу після українських військових. Наші авто одразу їхали, зокрема, у Лиманську та Святогірську громади, щоб привезти людям гроші та інші товари», — розказав він.

Сутковий також підкреслив, що в компанії дуже гнучко реагують на те, як просувається лінія фронту на Донеччині та трохи переформатували напрям роботи. І такого немає ніде у світі.

«Раніше був формат роботи пересувного поштового відділення, після початку великої війни працівники пересіли на броньовані авто. Всі співробітники пройшли підготовку, навчання. Зокрема щодо безпеки та правил поведінки в зонах активних бойових дій. І такого, як у нас, мабуть, немає ніде у світі. Ми готові заходити в будь-який населений пункт. Головне – щоб збройні сили звільняли».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.