Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

У Тетянівці ексгумували тіло жінки, яку довелось ховати біля будинку

У селі Тетянівка біля Святогірська Донецької області поліцейські провели ексгумацію тіла жінки, яка померла під час активних бойових дій, що проходили на території села влітку 2022 року.

Про це повідомили у Краматорському районному управлінні поліції.

Зазначається, що через постійні обстріли її довелось поховати біля будинку. Після проведення слідчих дій та експертизи відбудеться перепоховання.

«Співробітники поліції Слов’янська отримали інформацію про те, що на території с. Тетянівка знаходиться стихійне поховання місцевої мешканки. Жінка 1941 року народження померла на початку липня 2022 року і була похована на території домоволодіння», — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зазначили, що село Тетянівка знаходиться на протилежному від Святогірська боці річки Сіверський Донець. Обстріли тоді населеного пункту окупаційними військами рф були щоденними та тривали по кілька годин.

У поліції розповіли, що тіло жінки було вилучене та доставлене для проведення судово-медичної експертизи, після чого буде належним чином перепоховане.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.