Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: ЗСУ продовжують наступ на Бахмутському напрямку. Війська рф поранили 5 жителів регіону

Російські окупанти продовжують здійснювати обстріли не лише по позиціях українських військ на сході України, а й гатять по цивільній інфраструктурі населених пунктів, тероризуючи мирних жителів. Внаслідок обстрілів щонайменше 5 жителів Донецької області отримали поранення.

За інформацією Донецької ОВА, упродовж минулої доби поранення отримали чотири людини у Петропавлівці та одна у Багатирі.

На Волноваському напрямку 1 людина поранена у Багатирі Великоновосілківської громади. Вугледар зазнав авіаудару і 34 артобстрілів, під вогнем Богоявленка і Максимівка.

На Донецькому напрямку в Авдіївці під обстрілами п’ять вулиць. У Мар’їнській громаді потерпають Красногорівка, Єлизаветівка і Катеринівка.

На Горлівському напрямку пошкоджено 7 будинків у Плещіївці Іллінівської громади. У Часовоярській громаді пошкоджено 1 багатоповерхівку і 2 приватні будинки.

На Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено будинок, у Званівці під вогнем три вулиці.

У Лиманській громаді зафіксовано 17 обстрілів.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході України. На Бахмутському напрямку продовжуються наступальні дії.

На Бахмутському напрямку Сили оборони успішно відбили атаки противника в районі Ягідного Донецької області. Противник намагався відновити втрачене положення в районі Андріївки Донецької області, успіху не мав. Сили оборони продовжують штурмові дії в районі південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу значних втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

На Мар’їнському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар’їнки Донецької області. Тут протягом минулої доби окупанти здійснили 13 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій.

На Авдіївському та Шахтарському напрямках Сили оборони продовжують тримати оборону на зайнятих рубежах, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.