CуспільствоДонецька областьНовини

На Донеччині витратять понад 4 млн на 5 центрів допомоги жертвам домашнього насильства

У Донецькій області обладнають та капітально відремонтують центри, де надають допомогу постраждалим від домашнього насильства. 4 мільйони 11 тисяч гривень з державного бюджету виділяють Донеччині за умови співфінансування від місцевої влади.

Про це повідомляє Донецька обласна військова адміністрація, передають Вчасні Новини.

Кошти будуть направлені на капітальний ремонт трьох центрів соціально-психологічної допомоги та облаштування, закупку меблів та інвентарю у ще два центри у різних громадах Донеччини. Зокрема:

Капітальний ремонт центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства у Краматорській громаді. 633 тис. грн перерахують з державного бюджету, 300 тис. грн — співфінансування з місцевого бюджету.

Капітальний ремонт денного центру соціально-психологічної допомоги у Добропільській громаді. Понад 1,198 млн грн витратять з державного бюджету, 134 тис. грн — додадуть на виконання робіт з місцевого бюджету.

Капітальний ремонт денного центру з кризовою кімнатою у Новогродівській громаді. Більш як 1,372 млн грн — державні кошти, 150 тис. грн — виділять з місцевого бюджету.

Поточний ремонт та закупівлі предметів, меблів та інвентарю у Білозерській громаді. 622,7 тис. грн на це витратять з державної субвенції, 69,2 тис. грн додасть місцевий бюджет.

Придбання предметів, меблів та інвентарю у Шахівській громаді, на які витратять 183,9 тис. грн з державного бюджету, 32,4 тис. грн — додаткове співфінансування з місцевого бюджету.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.