Війна в УкраїніВійна на сході УкраїниНовиниРускій воєнний корабель

Доба на Донеччині: росіяни гатили по населеним пунктам, поранено 10 людей

Минулої доби під ворожим вогнем були десятки населених пунктів Донецької області. Щонайменше 10 цивільних отримали поранення, у тому числі однорічний малюк та підліток.

За даними начальника Донецької ОВА Павла Кириленка, минулої доби поранили 5 людей у Желанному Першому, 2 у Лимані та по 1 в Авдіївці, Курахівці і Красногорівці.

За інформацією Генштабу ЗСУ, росіяни й досі зосереджують свої основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Там впродовж минулої доби нарахували понад 20 бойових зіткнень.

Лиманський напрямок: росіяни гатили з авіації у районах Спірного і Сіверська. З артилерії обстріляли Торське, Лиман, Берестове та Роздолівку.

Бахмутський напрямок: ЗСУ відбили атаки росіян у районі Богданівки. З авіації окупанти гатили поблизу Курдюмівки, Озарянівки, Дружби, Білої Гори та Олександро-Шультиного. Від артилерійських обстрілів постраждали понад 10 населених пунктів, серед них Васюківка, Богданівка, Ступочки, Олександро-Шультине, Північне та Південне.

Авдіївський напрямок: поблизу міста окупанти били з авіації. Під артилерійським вогнем перебували понад 15 населених пунктів, зокрема це Керамік, Авдіївка, Первомайське та Семенівка.

Мар’їнський напрямок: ЗСУ стримують наступ росіян у районах Мар’їнки та Красногорівки. Артилерією минулої доби окупанти накрили понад 10 населених пунктів. Серед них Красногорівка, Мар’їнка, Новомихайлівка та Максимільянівка.

Шахтарський напрямок: росіяни гатили з авіації поблизу Великої Новосілки, Макарівки та Рівнополя. Від артилерії постраждали понад 10 населених пунктів, зокрема Новомихайлівка, Вугледар, Золота Нива та Шахтарське.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.