Культура

У Англії власники будинку продали графіті Бенксі разом зі стіною (фото)

«Дівчинка з брухтом» була однією з 10 робіт, створених у Норфолку та Саффолку

У Великій Британії власники будівлі в Лоустофті продали роботу вуличного художника Бенксі разом з частиною стіни будівлі, на якій вона була намальована. Це викликало обурення місцевих жителів. Про це повідомляє Metro.

Графіті на стіні будівлі магазину електроприладів з’явилося у серпні минулого року. Бенксі намалював дівчинку з ломом поруч із замком із піску.

Власники магазину демонтували стіну з графіті та продали її приватному покупцю за чутками за 2 млн фунтів стерлінгів (приблизно 77,5 млн грн).

Повідомляється, що графіті приваблювало туристів до міста. «Дівчинка з брухтом» була однією з 10 робіт, створених у Норфолку та Саффолку невловимим вуличним художником Бенксі.

1 з 4

на весь екран згорнути

Всі фоторепоратажі

Суд відпустив Порошенка, Водохреще в яскравих кадрах. 19 січня за хвилину

Моржі з парламенту. Представники яких фракцій роздяглись на морозі до трусів (фото)

Богдан передав привіт «двом найвеличнішим громадянам» із цікавого місця (фото)

Як Литвин та Руслана на Водохреще розважалися. Яскраві фото та відео

Бенксі – анонімний художник, який здобув популярність створюючи графіті, фотографії та короткометражні фільми на гостросоціальні теми.

Нагадаємо, два рідкісні твори Бенксі продали на благодійному аукціоні за 140 тис. фунтів стерлінгів (понад п’ять мільйонів гривень).

Раніше картину, яку Бенксі намагався знищити на аукціоні, продали за рекордну суму

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.