Події

В Україні поки що не по-лютневому тепло, майже скрізь пройдуть невеликі дощі

Найближчої доби у зв’язку з переміщенням нової порції атлантичного повітря з Центральної Європи в Україні збережеться дуже тепла погода, що значно перевищуватиме кліматичну норму для цього періоду, і майже всюди пройдуть невеликі дощі, повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі у північних та більшості західних областей, удень у південних, більшості центральних та східних областей невеликий дощ.

Вітер південно-західний, західний, 5-10 м/с, удень у західних областях подекуди пориви 15-20 м/с.

Температура вночі від 4° до 1° морозу, у південній частині 1-6° тепла; вдень 7-10°, на заході країни 4-9° тепла.

У Карпатах місцями невеликий мокрий сніг, температура вночі та вдень 0-5° морозу.

У Києві – вночі невеликий дощ, удень без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4° тепла, вдень приблизно 10°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, у Києві 22 лютого найвища температура вдень була 12,7° у 1990 р., найнижча вночі -25,0° у 1929 р.

У середу, 23 лютого, у південній та східній частині дощі; температура вночі 2-7° тепла, вдень 5-10°.

На решті території без опадів, лише у західних областях удень невеликий мокрий сніг та дощ; температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 1-6° тепла; у Карпатах вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу.

Вітер в Україні західний, 5-10 м/с.

У Києві у середу без опадів. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 4-6°.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.