Війна в УкраїніДонецька областьНовини

Пошуковці гуманітарної групи «Плацдарм» потребують підтримки

Гуманітарна асоціація з пошуку загиблих «Плацдарм» зі Слов’янська ще з 2014 року займається пошуком та поверненням тіл синів і дочок України додому. Тих, хто загинув захищаючи Україну, і тих, кого безжально закатували та вбили росіяни.

Наразі пошуковці отримали від благодійного фонду «Милосердя та здоров’я» автомобіль з морозильною камерою, яка заморожує до мінус 30 градусів. Його купили у Франції, допомогли іноземні благодійні організації.

Авторефрижератор має три місця для пасажирів, кондиціонер і камеру заднього виду. На ньому вивозитимуть тіла полеглих воїнів з поля бою.

Керівник пошукового загону асоціації «Плацдарм» та гуманітарної місії «Чорний тюльпан» Олексій Юков говорить, що це дуже важливо, адже зараз дуже жарко на вулиці, а тіла хлопців, які недавно загинули, треба доставити, щоб рідні могли їх поховати.

«Всі, хто нам допомагає, це люди, у яких болить. Болить серце за Україну і кожного хлопця, який віддав своє життя», — каже Олексій Юков.

Саме зараз вони потребують не менш важливої підтримки, і в цьому можна розраховувати лише на небайдужих українців.

Вкрай важливо якомога скоріше купити потужний генератор та блок автономного освітлення з швидкою зарядкою BanderaPower.

Загальна сума – 70 тисяч гривень.

Кошти збирає волонтерка Вікторія Мірошниченко (Руда). Зробити донат можна:

На картку ПриватБанку 5168 7422 3127 9419

На банку https://send.monobank.ua/jar/5qpn7AyDv2

На картку Моно 4441111131169421.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.