Політика

Зеленський про можливість особистої зустрічі з Путіним: Ми маємо робити все, щоб будувати різні формати зустрічей

Президент України Володимир Зеленський допускає можливість проведення особистої зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним, а також можливість створення нових переговорних майданчиків для врегулювання ситуації на Донбасі, які існуватимуть паралельно з “нормандською четвіркою”.

Про це Зеленський сказав журналістам у вівторок у резиденції “Синьогора” в Івано-Франківській області.

“Я вважаю, що ми маємо робити все, щоб будувати різні формати зустрічей… Є “Нормандія”, окремо є спілкування президента Сполучених Штатів із президентом Росії. Я знаю, що на різних рівнях відбуваються розмови… І ми маємо різні розмови. Там така багатовекторна йде розмова”, – сказав він.

Водночас глава держави повідомив, що президент США передав йому багато важливих деталей щодо переговорів між Вашингтоном та Москвою, а також допустив можливість проведення і двосторонньої особистої зустрічі з Володимиром Путіним, і тристоронніх переговорів із залученням, ймовірно, президента США Джо Байдена.

“Усі працюють, і, можливо, ми вийдемо на зустріч двосторонню, можливо, на тристоронню”, – зазначив Зеленський.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.