Переселенці можуть отримати безоплатні консультації щодо ведення бізнесу

Внутрішньо переміщені особи, які мають власну справу, можуть отримувати безкоштовні консультації для покращення ведення бізнесу.

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України у Телеграмі.

Зазначається, що всі внутрішні переселенці, які мають власну справу, можуть скористатися безоплатною консультативною підтримкою у віртуальному центрі «Дія.Бізнес».

Загалом фахівці центру надають консультації за трьома напрямами: загальні юридичні питання ВПО; бізнес-питання; працевлаштування.

Зокрема, у центрі можна отримати консультації щодо:

  • ведення бізнесу;
  • алгоритму релокації;
  • поновлення підприємницької діяльності;
  • податкової звітності;
  • спрощеної реєстрації тощо.

За потреби, консультанти можуть проінформувати про можливості працевлаштування внутрішньо переміщених осіб у регіонах їх тимчасового перебування.

Щоб консультація пройшла максимально ефективно, потрібно пройти первинну консультацію для визначення головних потреб та питань. Крім того, необхідно зібрати в один документ всю інформацію про власну компанію (вид діяльності, опис продуктів та послуг, досвід, працівники тощо) та вказати перелік питань, які потрібно вирішити.

Як отримати безкоштовні консультації щодо ведення бізнесу

Отримати безкоштовну консультацію можна:

Також є можливість провести offline-консультацію в консалтинг-зонах проєкту. Наразі це зустрічі з консультантами можливі у трьох центрах «Дія.Бізнес» у Тернополі, Полтаві, Ужгороді та Одесі. Також є така можливість у підприємців, які перебувають у Варшаві. Запис здійснюється на порталі «Дія.Бізнес».

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.