Війна на сході УкраїниДонецька областьНовини

Доба на Донеччині: росіяни поранили 21 жителя Донеччини

За 21 вересня росіяни поранили 21 жителя Донеччини: 15 у Кураховому, 2 у Петропавлівці і Молодецькому, 1 у Торецьку і селі Костянтинівка.

Ворог намагався відновити втрачені позиції біля Андріївки та вів безуспішні наступальні дії поблизу Мар’їнки та Красногорівки.

За інформацією Донецької ОВА, російські загарбники поранили 21 жителя регіону. Це жителі Курахового, Зеленого Гаю, у Молодецького, Торецька.

Вночі росіяни завдали двох ракетних ударів по Кураховому — поранили 15 цивільних, пошкодили 20 багатоповерхівок. Також у громаді пошкоджено медичний заклад у Гострому, обстріляно Острівське.

Напередодні зранку росіяни обстріляли відносно віддалене від фронту Родинське Покровської громади — пошкодили 16 будинків. Також під ударом тилова Удачненська громада — у Молодецькому поранено людину.

На Волноваському напрямку Вугледар зазнав 2 авіаударів і 35 артобстрілів, під вогнем Новоукраїнка. У Зеленому Гаю Комарської громади поранено людину, пошкоджено приватний будинок і 7 багатоповерхівок.

На Донецькому напрямку, окрім Курахового, під постійними обстрілами Красногорівка, Максимільянівка і Єлизаветівка Мар’їнської громади. На ранок росіяни тричі ударили по Авдіївці — в зоні ураження п’ять вулиць. У Гродівській громаді обстріляні Прогрес, Вовче і Євгенівка.

На Горлівському напрямку у Торецьку поранено 1 людину, пошкоджено інфраструктурний об’єкт і 3 будинки, ще 1 будинок пошкоджено у Дружбі. У Часовоярській громаді пошкоджено промислову будівлю.

На Лисичанському напрямку пошкоджено 4 будинки у Званівці, у Лиманській громаді внаслідок обстрілів зайнялися 2 пожежі.

Ситуація уздовж лінії фронту на Донеччині

За даними Генштабу України, росіяни намагались відновити втрачене положення в районі Андріївки та вели наступальні дії в районі Мар’їнки та Красногорівки.

На Бахмутському напрямку Сили оборони успішно відбили атаки противника в районі північно-східніше Григорівки Донецької області. Противник намагався відновити втрачене положення в районі Андріївки Донецької області, але успіхів не мав. Сили оборони продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

На Мар’їнському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар’їнки та Красногорівки Донецької області. Тут, впродовж минулої доби окупанти здійснили 12 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій.

На Шахтарському напрямку Сили оборони успішно відбили атаку ворога в районі Микільського Донецької області.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.