CуспільствоДонецька областьНовини

Діти Добропілля сплели браслети для захисників та захисниць

Діти Добропілля сплели браслети для захисників та захисниць, які боронять нашу країну на фронті. Про це повідомили організатори акції. 

Цього року День захисників та захисниць України вперше відзначають 1 жовтня і вже вдруге – в умовах повномасштабної війни. За словами начальниці відділу в справах сім’ї, молоді та спорту Добропільської міської ради Олени Дорошевич, для творчої роботи дітей зібрали в сховищі, з дотриманням безпекових норм.

«Коли діти завершать виготовлення браслетів, ми їх передамо нашим захисникам та захисницям, які стоять на охороні нашої держави», – каже Олена Дорошевич. у коментарі ТК «Орбіта».

При виготовленні браслетів діти отримали свободу у виборі кольорів та дизайнів, але обов’язковою умовою було вкладання світлих думок і добрих побажань. 

Організатори зазначають, що на другий рік війни втома відчутна навіть у тилу, не кажучи вже про передову. Тому подібні акції – це підтвердження того, що люди в громадах завжди пам’ятають і підтримують кожного, хто захищає країну.

«Я плету браслет для мого тата й інших воїнів, тому що їм зараз нелегко. Я хочу передати їм цей браслетик на щастя, щоб вони знали, що ми віримо в них та хочемо, щоб був мир», – розповідає учасниця творчого заходу. 

Найближчим часом браслети передадуть українським воїнам.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.