Події

За добу харківські рятувальники 33 рази виїжджали на гасіння пожеж, піротехніки відпрацювали 27 адрес

Минулої доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 33 виїзди для ліквідації пожеж, а також розбору завалів зруйнованих будівель.

Як повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області, рятувальники Харківського гарнізону розчищали завали зруйнованих житлових будинків та адміністративних будівель разом із колегами з Дніпропетровського та Полтавського гарнізонів ДСНС, Національного університету цивільного захисту України, Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування, а також комунальниками.

“Проводилися пошукові роботи та розбирання завалів у Київському, Шевченківському, Індустріальному та Московському районах Харкова”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, підрозділи ДСНС протягом доби здійснювали виїзди на гасіння пожеж житлових багатоповерхівок та приватних будівель, що виникали у Київському, Основ’янському, Індустріальному та Московському районах міста Харкова, Харківському, Лозівському та Ізюмському районах області.

Зокрема, у Лозовій в результаті ворожого масованого ракетного удару було знищено та частково пошкоджено близько 20 житлових будинків приватного сектору, а у двох будинках розпочалися пожежі, для ліквідації яких залучалися підрозділи ДСНС. Інформація про жертв та постраждалих уточнюється.

Піротехнічні підрозділи ДСНС продовжували знешкоджувати артилерійські боєприпаси, що не розірвалися. Було відпрацьовано 27 адрес у Харкові та Харківському районі, де знаходилися спрацьовані та не розірвані вибухонебезпечні предмети.

 

 

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.