Події

У Києві працюють Північний і Дарницькі мости, частково відновили роботу наземний комунальний транспорт і метрополітен у режимі перевезень

У Київській міській військовій адміністрації повідомляють, що у столиці працюють Північний і Дарницькі мости, частково відновив роботу наземний комунальний транспорт, а метрополітен почав працювати в режимі перевезень.

“Для сполучення лівого та правого берегів Києва працюють Північний і Дарницькі мости. Водіїв закликають пропускати машини швидкої допомоги та машини з гуманітарною допомогою”, – йдеться у повідомленні пресслужби міськадміністрації.

Зазначається, що наземний комунальний транспорт працює з 8.00 до 19.00 в обмеженому складі на тих маршрутах, де можливо забезпечити перевезення.

Також відновив роботу в режимі перевезень метрополітен.

Зокрема, червона лінія – від ст. “Шулявська” до ст. “Університет”; синя лінія – від ст. “Героїв Дніпра” до ст. Теремки (без зупинки на станціях: Майдан Незалежності, Площа Льва Толстого); зелена лінія – від ст. “Сирець” до ст. “Видубичі” (без зупинки на станціях: “Палац спорту”, “Кловська”, “Золоті ворота”), також працює ділянка “Славутич” – “Червоний хутір”.

“Орієнтовний інтервал руху: 40 хвилин. Звертаємо увагу, що графік роботи може оперативно змінюватися за необхідності. Підземні станції метро цілодобово працюють як укриття”, – нагадали в КМВА.

Крім того, “Укрзалізниця” запустила човникові рейси Дарниця – Святошин як альтернативне сполучення між правим і лівим берегом столиці. Поїзди зі станцій Дарниця та Святошин курсуватимуть щогодини, починаючи з 7:30. Останні рейси – о 18:30.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.