Події

Зеленський обговорив із Джонсоном макрофінансову та оборонну підтримку України – Сибіга

Президент України Володимир Зеленський обговорив із прем’єр-міністром Великої Британії макрофінансову та оборонну підтримку України, а також санкції проти РФ та майбутні гарантії безпеки, повідомив заступник глави Офісу президента Андрій Сибіга.

“Щодо розмови з Джонсоном: дуже предметна розмова. Вона стосувалася і макрофінансової підтримки нашої економіки, щоб мінімізувати негатив, заподіяний війною і, головне, щоб його не відчували наші громадяни. Звісно, говорили про оборонну підтримку. Ми говоримо про нову фазу та якість допомоги союзників України у військовій допомозі. Йдеться про важку техніку. Але я вважаю, що такі речі люблять тишу. Ми впевнені в наших союзниках”, – повідомив Сибіга в ефірі національного телемарафону у суботу.

За його словами, співрозмовники також говорили про санкції проти РФ, майбутні спільні заходи та майбутню систему безпеки для України.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.