Рада перегляне судову реформу, бо ця «непридатна»

Президент Зеленський заявив, що судова система у сьогоднішньому форматі непридатна

Про це повідомляється на сайті Президента України, передають Вчасні Новини.

Подробиці. Президент Зеленський провів нараду з Головою ВР України Дмитром Разумковим, прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, керівниками парламентських комітетів та представниками уряду, під час якої визнали непридатність судової системи України.

У Зеленського заявили про готовність розглянути законопроєкт щодо реформування судової системи України. Крім того, наступного тижня питання реформування судової системи буде додатково всебічно обговорено на черговому Всеукраїнському форумі «Україна 30».

«Судова система у тому форматі, в якому вона сьогодні існує, вже довела свою непридатність. Українці не довіряють судам, ця інституція є надто корумпованою та надто хиткою. Ми повинні це змінити, бо саме зміни в судовій системі є запорукою сильної України, де захищені права кожного громадянина. Це також є кроком на шляху євроінтеграції України», – наголосив Володимир Зеленський.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.