Події

ЗСУ збили два ворожих літаки біля Ізюму – голова Харківської ОВА

Українські військові збили два ворожих літаки біля Ізюму, зенітно-ракетні підрозділи, що стоять в обороні Харкова, збили ракету, повідомив голова обласної військової адміністрації (ОВА) Олег Синєгубов.

“За минулу добу від російських окупантів було 55 ударів, зафіксували підвищену активність “Градів”, “Урагану” – близько 240 разів. Увечері противник двічі обстріляв із реактивної системи залпового вогню (РСЗВ) термінал аеропорту Харкова. Від окупантів постраждали Дергачі: цивільна інфраструктура, комунікації, лікарня. Є постраждалі”, – написав він у своєму телеграм-каналі.

Він зазначив, що ЗСУ знищили російську групу зі складу 59-го танкового полку Західного військового округу, який діяв у напрямку Харкова.

“Українці збили два ворожих літаки біля Ізюма. Крім цього, зенітно-ракетні підрозділи, що стоять в обороні міста-героя Харкова, збили ракету”, – повідомив Синєгубов.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.