Cуспільство

Військовослужбовці, які їдуть у відпустку або відрядження, можуть отримати бронь в Укрзалізниці

Укрзалізниця виділяє спеціальну бронь для військовослужбовців, які їдуть у відрядження чи відпустку.

Про це повідомляють «Вчасні Новини» з посиланням на пресслужбу Укрзалізниці.

«Це як мінімум 4 купейних та 4 плацкартних місця на кожному рейсі, які використовуються, наприклад, якщо про свою відпустку військовослужбовець дізнався в останній момент і квитки у вільному продажі вже закінчились», – ідеться в повідомленні.

Щоб придбати квитки з цієї військової броні, потрібно звернутись до чергового по вокзалу, який спрямує пасажира до військової комендатури або зателефонувати до Контактного центру Укрзалізниці за номером 0 800 503 222.

У військовій комендатурі пасажиру видадуть талон на придбання квитка, який треба пред’явити касиру у спеціалізованій касі для військовослужбовців або в будь-якій касі на будь-якому вокзалі.

Якщо в місті, де перебуває військовослужбовець, немає комендатури – скористатися спеціальною бронею можна також у всіх касах, показавши ВПД (військовий проїзний документ), який дає право на безкоштовну поїздку.

«Спеціальна бронь на місця знімається за 6 годин до відправлення поїзда: щоб встигнути отримати талон і придбати квиток – рекомендуємо приїжджати на вокзал за 8 годин до відправлення поїзда або раніше», – ідеться в повідомленні.

Отримати документ військовослужбовці можуть у своїх частинах.

Вчасні Новини

Робимо все можливе, щоб найсвіжіші новини доходили до вас якнайшвидше і так, щоб кожна людина могла отримувати відповіді на свої питання.